• Регистрация

Eнчев от Румънеца и Енчев атракция номер 1 на турнира

Георги Енчев от Румънеца и  Енчев подарява ваучери и материална награда на победителя в турнира по стрелба от тройката Марио Андреев от 133 СОУ Георги Енчев от Румънеца и Енчев подарява ваучери и материална награда на победителя в турнира по стрелба от тройката Марио Андреев от 133 СОУ

Георги Енчев от Румънеца и Енчев се включи в шампионата по тройки, но не успя да вкара нито една и падна като отсечен на земята в последни конвулсии заради жестокия срам, който го обзе.

Той бе сложил кецове с огнени крила, но и това не му помогна, след като от три позиции топката се разходи по ринга, но така и не пожела да влезе.

Това обаче го вдъхнови и той до края на турнира пое ролята на професионален шпикер, докато Румънеца пускаше ултрамодерни парчета на своя пулт като Ди Джей на проявата.

Георги Енчев не пропусна да се похвали пред Алекс Симеонов, че го е гледал на мач от НБЛ срещу Ямлбол, където негов градски се е изявявал като съдия.

Мачовете от 4-ия турнир за купа „В. Манченко“ за момчета от софийските гимназии се игра върху професонално покритие и супер кош в едно от езерата на Северния парк в сърцето на фестивала „София Мези“.

Организатори са му Румънеца и Енчев, които взеха дейно участие в откриването, в самия турнир и връчването на наградите, като раздадоха ваучери за 400 лева на най-добрите отбори и играчи и други поощрения от спонсорите на „София мези“.

Двамата бяха истински щастливи да се завърнат във вихъра на емоциите със стрийт баскета след като бяха едни от първите звезди на рап сцената, които редовно взимаха участие в демомачове преди десетина години.