• Регистрация

Уникална награда: билет за мач на Англия на "Уембли"

Мартин Росенов бе един от шампионския отбор на 1 английска, който присъства на жребия за купа "Манченко", отредил за съперник в първия мач в събота тима на СГСАГ Мартин Росенов бе един от шампионския отбор на 1 английска, който присъства на жребия за купа "Манченко", отредил за съперник в първия мач в събота тима на СГСАГ

Главният мениджър на "Българската асоциация по мини футбол" Пламен Божидаров обяви ,че за 10-годишнината на организацията ще се проведе томбола между всички футболисти в турнира за купа "Васил Манченко".

Победителят ще спечели билет за мач на националния отбор на Англия и безплатно пътуване до митичния "Уембли" за двубой на домакините от новия турнир на УЕФА "Лига на нациите" тази есен.
Мартин Росенов от Първа английска езикова гимназия спечели футболна топка на жребия след като първи отговори на въпроса срещу кой тим Русия ще открие световното първенство това лято. Верният отговор "Саудитска арабия" дойде след подадения от Пламен Божидаров "жокер" една "богата държава", но Мартин единствен реагира правилно от цялата публика.