• Регистрация

Виктория Койчева носи бронзови медали на 119 СУ, с най-много овладени топки

Виктория Койчева позира със статуетката за борец номер 1  заедно с отбора на 119 СУ след награждаването му с бронзовите медали Виктория Койчева позира със статуетката за борец номер 1 заедно с отбора на 119 СУ след награждаването му с бронзовите медали Ния- Виктория Петрова/manchenkocup.net

И тази година предините победители от 119 СУ показаха, че разполагат с талантливи играчи, но много им липсваше контузената Виктория Кръстева. Тя беше дошла в зала Румен Пейчев с превръзка на изваденото рамо – за да подкрепи съотборничките си.

В нейно отсъствие Виктория Койчева направи чудеса и се движеше основен претендент за най-полезен играч, според прецизния поглед на доайнеа на българското съдийство и член на залата на славата на ФИБА инж. Валентин Лазаров. Само факта, че въпреки победите в групата,  119 отстъпи в полуфитала на 31 СУЧЕМ с 6:12 е причина този най-ценен приз да отиде в ръцете на Виолета Григорова от 22 СУ.

 

Виктория Койчева се представи смайващо в мача за третото място, като отбеляза цели седем точки на 35-о СУ за 11-6 и донесе на отбора бронзовите медали и по 20 лв от наградния фонд.

 

Тя обаче безапелационно взе статуетката за най-много овладени топки. 

 

Текст: Ния- Виктория Петрова